Ga naar content
Ga naar de app Kwispelcoach
Cloud Cloud Cloud
Ontdek de Kwispelcoach

Gezonde en kwispelende honden leven langer

Bij Smølke willen we graag dat je zo lang mogelijk kunt genieten van de hechte vriendschap tussen jou en je hond. Om je hond zo lang mogelijk gezond te houden is goede en gezonde voeding ontzettend belangrijk. Daarnaast is het ook van belang om je hond fysiek en mentaal gezond te houden. De Kwispelcoach helpt je daarbij!

Woman Dog
QR Code

De Kwispelcoach app werkt het beste op je mobiel.

Scan de qr code en download de mobiele app.
Bush Bush Bush Bush
Shadow

Tips en trucs voor pups en hun baasjes!

Met de Kwispelcoach krijg je allerlei leuke tips, ideeën en kennis over honden passend bij de leeftijd van jouw pup! Uiteenlopend van voeding tot training & gedrag en fun! Je kunt bijzondere mijlpalen bijhouden én aan het einde van het eerste jaar van jouw pup ontvang je een mooi filmpje van jullie eerste jaar!

Heb je een oudere hond? Ook dan zullen veel tips en artikelen nog leuk en interessant zijn. Je kunt dan alle informatie per categorie terugvinden.

Shadow

De app groeit mee met de leeftijd van jouw pup

Alle leuke tips, interessante artikelen en weetjes die je krijgt van de Kwispelcoach, sluiten precies aan bij de leeftijd van jouw pup op dat moment! Zo helpt de Kwispelcoach je bij het opgroeien van je pup in het eerste jaar en weet jij bijvoorbeeld precies wanneer je pup zijn tandjes gaat wisselen of wanneer de puberteit begint.

Shadow

En er worden belangrijke mijlpalen gevierd en vastgelegd

Tijdens het eerste jaar van je pup kun je belangrijke ontwikkelingen vastleggen, zoals jullie eerste puppytraining, de eerste keer naar buiten en nog meer leuks! Ook kun je gemakkelijk foto’s uploaden, zodat je  alle mooie en bijzondere momenten die jullie samen hebben meegemaakt overzichtelijk bij elkaar hebt. Wanneer je pup 1 jaar oud is ontvang je van ons een mooi filmpje met al deze momenten van jullie eerste jaar!

Aan de slag!

Download de app en maak in 5 eenvoudige stappen je profiel aan.

Illustration

De voordelen van de Kwispelcoach app

  • Alle tips en informatie precies op het juiste moment ontvangen
  • De app groeit mee met de leeftijd van je pup
  • Je bouwt aan mooie herinneringen die je bij de eerste verjaardag kunt terugzien in jullie persoonlijk jaarfilmpje!

Wij geloven in gezonde, kwispelende huisdieren.

De Kwispelcoach is ontwikkeld door Smølke. Bij Smølke begrijpen we als geen ander dat je zo lang mogelijk wilt genieten van een blije en tevreden hond  die lekker in zijn vel zit. Om jouw hond in een optimale conditie te houden biedt Smølke complete Alles-in-één voeding van topkwaliteit. Boordevol essentiële bouwstoffen, vitamines en mineralen die zorgen voor een goede weerstand, sterke botten en een glanzende vacht! Het voeren van Smølke zorgt ervoor dat je de zekerheid hebt van een complete voeding.

Smølke Logo

Veel gestelde vragen

Je kunt de Kwispelcoach app toevoegen aan je homescherm op je telefoon. 

Voor iPhone:
  • Klik onderaan op het deelicoontje
  • Klik op 'zet in beginscherm'
  • Klik op 'toevoegen'

Voor Android:

  • Klik rechtsbovenin op de drie puntjes
  • Klik op 'toevoegen aan startscherm'
  • Klik op 'toevoegen'

Ja, de app is gratis te gebruiken! We willen dat zoveel mogelijk honden- en kattenbaasjes gebruik kunnen maken van alle kennis en tips om hun viervoeter zo blij en gezond mogelijk te houden :)

De app is direct te benaderen via app.kwispelcoach.com. Je slaat de app gemakkelijk op op je mobiel. Hoe dit werkt kun je hier terugvinden bij de Veel Gestelde Vragen. Ook krijg je een uitleg op je mobiele telefoon wanneer je een profiel hebt aangemaakt. De app is niet te downloaden via de App Store of Play Store.

Kwispelcoach deelt géén persoonsgegevens met derden voor commerciële doeleinden.

Kwispelcoach deelt persoonsgegevens alleen met derden, als dat voor de uitvoering van een overeenkomst of voor het voldoen aan een wettelijke verplichting nodig is.

Voor de uitvoering van een overeenkomst of voor het voldoen aan een wettelijke verplichting kan het bijvoorbeeld nodig zijn persoonsgegevens te delen met bijvoorbeeld een transporteur en/of logistiek dienstverlener.

Meer informatie hierover kun je vinden in onze privacy policy

Ja, je kunt ook inloggen op de app via je internet browser. Wel adviseren we de app op je mobiel te bekijken voor een optimale beleving. Je krijgt dan ook een tip te zien hoe je de app als tegel op je telefoon kunt plaatsen.
Op dit moment kun je per e-mail adres één profiel aanmaken. Mocht het in de toekomst mogelijk zijn om meerdere profielen te koppelen dan zullen wij dat hier ook aanpassen.
Dog & Cat illustration